Foto's

Over Oludeniz

Het hotel ligt direct aan een prachtig privéstrand. Dit strand is te bereiken via een trap met 69 treden. Het centrum van Oludeniz ligt op 3 kilometer van het hotel. Deze knusse badplaats is een paradijs voor de echte zonliefhebber. De badplaats ligt aan een prachtige lagune die tot beschermd natuurgebied is bestempeld. U vindt hier een hagelwit strand en een azuurblauwe zee. Langs het strand loopt een mooie wandelpromenade. De badplaats wordt omringd door bergen. Deze zijn zeer in trek bij paragliders. In het levendige centrum vindt u talloze knusse terrasjes en authentiek Turkse restaurantjes. Voor de winkelliefhebber zijn er boetiekjes en leuke souvenirwinkels.
Maar ook de omgeving van Oludeniz is het ontdekken meer dan waard. U bevindt zich hier namelijk aan één van de mooiste kusten van Turkije. Zo kunt u hier een prachtige boottrip langs 12 eilandjes maken of een echte cruise bij zonsondergang boeken. Voor de avontuurlijk ingestelde toerist zijn er jeepsafari’s. quadriding en paardrijtochten. Een tochtje naar het verlaten spookdorp Kaya Koy is een onvergetelijke belevenis. Wandelliefhebbers kunnen terecht in de schitterende Saklikent-kloof. Voor de cultuurminnaars liggen er in het plaatsje Fethiye schitterende koningsgraven.
Wat verder weg zijne er ook prachtige excursiemogelijkheden. Zo kunt u bijvoorbeeld naar het schitterende Dalyan of naar de indrukwekkende zoutterassen van Pamukkale. Ook een uitstapje naar het buureiland Rhodos behoort tot de mogelijkheden.

Vergelijk Lykia World bij 4 aanbieders Bekijk prijs